RIT:33 Langs de Vliet

Op deze 2e Paasdag een rit gemaakt langs de Vliet. Eerst naar Rijswijk gereden en daar, op de grens met Delft, begonnen met langs de Vliet te rijden. Via Leidschendam het natuurgebied Vlietland aangetikt en vervolgens naar het westen afgebogen om via Wassenaar weer Den Haag in te rijden.

Zeker een route om vaker te rijden, maar dan moet ik eerder het water oversteken dan pas bij Leidschendam; veel te veel klinkers aan de kant waar ik reed…

Vandaag heb ik met een afgeplakte snelheidsmeter gereden, omdat ik telkens naar mijn snelheid kijk en niet echt ‘op gevoel’ fiets. Ik moet toegeven dat dat erg rustig rijdt. Ga ik zeker vaker doen!

Dsc03906

De ‘afgeplakte’ teller

Bij het bericht over de vorige rit melde ik al dat ik om mijn knieën te ontlasten de neuspijp naar voren had gezet, dit had het gewenste effect. Wel kreeg ik een beetje last aan de binnenkant van mijn knie. Dus heb ik de SPD schoenplaatjes gedraaid, waardoor mijn tenen wat naar buiten wijzen als ik trap. Waarschijnlijk ga ik onder de plaatjes ook nog ringetjes plaatsen om mijn knieën verder te ontlasten.

Afstand: 42,77 km
Gemiddelde snelheid: 21,6 km/u
Maximale snelheid: 36,6 km/u
Bewogen tijd:1u59m

Dit bericht werd geplaatst in Ritten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s